Регионален натпревар по англиски јазик – резултати

На 17.04.2021 година се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик. На истиот учество земаа и ученици од нашето училиште и ги постигнаа следните резултати:

Андреј Јордановски 6-1одд – I место

Дора Николова 6-4 одд – I место

Даријан Саравинов 7-3 одд, – I место

Дона Тасева 8-3одд – I место

Алексеј Стојановиќ 8-3 одд – I место

Ема Димитровска 9-1одд – II место

Честитки за сите ученици и за менторите Весна Трајковска и Катерина Лукарова, и многу успех на државниот натпревар!!!