Изработки за предизвикот „Претстави ја 2020г. на креативен начин“

Пред почетокот на распустот општина Гази Баба објави голем предизвик до сите ученици и наставници на креативен начин, по свој избор, да ја претстават изминатата 2020 година.

Во продолжение изработки од нашите ученици:

Ања Јовановска

Христијан Стефановски

Ангел Николов

Сејла Косовиќ

Христина Јовановска

Катерина Андова

Анастасија Тодевска

Ана Марија Митреска

Алексеј Стојановиќ

Алексеј Стојановиќ