Првиот училишен ден

Прв училишен ден за нашите првачиња – џагор, убави фустанчиња, свечени кошулчиња, насмевки, подароци, возбуда, збунети погледи и по некоја солза – имаше од се’ по нешто. Првиот училишен ден сигурно ви создаде убави спомени. 🍀Драги наши првачиња од понеделник среќно во училишните клупи !!! 🍀