По повод роденденот на нашиот патрон ДАНЕ КРАПЧЕВ

По повод роденденот на нашиот патрон, учениците направија видео преку кое ќе ви го претстават животот и делото на Дане Крапчев, а исто така ќе прочитаат и многу творби напишани за него.

Учениците од шесто до деветто одделение твореа и на тема: „Ја сликаме иднината“. Еве некои од нивните слики. Се надеваме дека ќе ви се допаднат и дека ќе уживате во нив.