Патронен празник на училиштето

Денес со пригодна приредба и со многу гости го обележавме 47 патронен празник на училиштето

Постојано цртаме спомени и создаваме слика наречена ЖИВОТ.

Повеќе фотографии од денешниот настан може да видите на нашата фб страна