Општински натпревар по хемија во 2020/2021 год

Општинскиот  натпревар по хемија се одржа  на 07-05-2021г. На овој натпревар учествуваа ученици од осмо и деветто одделение  и ги постигнаа следните резултати:

VIII одд.

Алексеј Стојановиќ VIII-3 – II награда

IX одд

Јана Благојевиќ IX-1- III награда

Христина Јовановска IX-2 – III награда

Јана Кметовска IX-3 – Пофалница

                                                                  Ментор на учениците Елена Томевска