Општински натпревар по Географија 2019

На Општинскиот натпревар по Географија за Општина „Гази Баба“ – Скопје, учествуваа и ученици од нашето училиште под водство на нивниот ментор Бранко Атанасоски и ги освоија следните места и награди:

Мила Данева – III место  – 95 бода

Алексеј Стојановиќ – I награда – 90 бода

Бојана Петровска – II награда – 86 бода

Сите ученици се пласирани на Регионалниот натпревар. Им посакуваме успех во понатамошните натпревари.