ООУ,, Дане Крапчев” денес!

❤Многу ЕМОЦИИ, ПРЕГРАТКИ, ЉУБОВ, РАДОСТ, СОЛЗИ И СМЕЈА ❤

Денес нашиот колектив заедно со учениците и родители беше едно големо среќно семејство. Доделувавме признанија на многу наши ученици. Доделувавме признанија на наставници – ментори. Прогласивме ученици со континуиран успех 5.00. Го избравме најдобриот меѓу најдобрите – првенецот на генерација! Испративме прекрасна генерација деветтоодделенци. Нашите највозрасни ученици со многу емоции го напуштија училиштето. Во еден глас ни порачаа дека во своите срца пакуваат многу убави спомени и доживувања и заминуваат.

❤Драги наши ученици, продолжете напред – не застанувајте! Низ животот надградувајте ги своите знања и со нив освојувајте го светот❤

Вашето Дане Крапчев чувајте го во ❤