Одбележување на патрониот празник на училиштето

❤️ 46 ГОДИНИ ООУ ,, ДАНЕ КРАПЧЕВ”❤️ Училиште во кое секогаш работеле големи ентузијасти, одговорни и посветени наставници за кои учениците се секогаш во главна улога. Учениците се тие кои денес во чест на нашиот патрон ни го стоплија срцето, беа на висина на задачата , не направија горди, го истакнаа својот потенцијал и докажаа дека можат да ги достигнат сите височини. Ние возрасните денес добивме силни пораки од вас ! И на влезот од 47 година од постоењето продолжуваме да бидеме ваша поддршка, да се радуваме на секој ваш успех и заедно да напредуваме ! ❤️Ние сме тим кој секогаш победува❤️

Нашите ученици порачаа:

🙋‍♂️🙋‍♀️🙍НИЕ СМЕ СВЕТОТ, НИЕ СМЕ ДЕЦАТА

ние сме оние кои го прават денот поубав,

па ајде да почнеме да даваме.

Имаме избор да го заштитиме нашиот живот

вистина е дека јас и ти заедно ќе го направиме денот поубав

Ние сме 🌎, ние сме 🙋‍♂️💁🙆‍♂️