Ново катче на учениците- креативци

Драги наши,

Со голема радост сакаме да Ви соопштиме дека покрај нашата препознатлива веб страница, стартува и блогот на учениците наречен

„Дружината на Дане Крапчев“

Креатори се мотивираните ученици кои неуморно започнаа со истражување и пишување од различни области, за кои допрва ќе читате и дознавате. Тимот на блогот, на самиот почеток е составен од 30 ученици, кои избраа наслов на блогот, лого и 7 уредници.

Добредојдени се сите ученици кои имаат желба да ги изразат своите размислувања преточени во интересни објави за различни содржини: книги, спорт, музика, мода, здравје, наука, филм, хоби и што ли уште не!

Имињата на уредниците и нивните mail адреси се објавени на блогот, а сите вие кои ќе покажете интерес да бидете дел од ова наше креативно катче, имате можност вашите текстови да ги пратите кај нив, ќе бидат обајвени со ваше име и презиме.

Дојде време сите вие креативци да го добиете вашето заслужено место, токму на блогот – Дружината на Дане Крапчев

Читајте, споделувајте, уживајте заедно со ДРУЖИНАТА!!!