Новогодишен хепенинг

На 25.12.2019 год. со почеток во 17ч и 30 мин. во нашето училиште се одржа „Новогодишен хепенинг“. Учествуваа наставниците, стручните соработници директорот на училиштето, ученици и родители. Имаше многу убави  изработени новогодишни украси, солени пецива, колачи и други изработки кои беа наменети за продажба. За време на хепенингот се чувствуваше прекрасно предновогодишно расположение. Собраните пари секое одделение ќе ги намени за потребите во наставата. Ви благодариме за учеството!