Нова активност на ученичкиот парламент

ДЕНЕС , нашиот УЧЕНИЧКИ ПАРЛАМЕНТ создаде нова , оригинална и несекојдневна приказна во СТАРСКИОТ ДОМ ,,РУСКИ”🌺🌹⚘️. Денес ја испочитувавме жената, ја испочитувавме староста и подарувавме. За возврат добивме искрени насмевки, прегратки и животно искуство. Нашата порака е ,, НЕ ЖАЛЕТЕ ШТО СТАРЕЕТЕ ТОА Е ПРИВИЛЕГИЈА КОЈА МНОГУМИНА ЈА НЕМААТ” …..И во иднина ќе продолжиме да создаваме оригинални приказни – тоа сме ние УЧИЛИШЕН ПАРЛАМЕНТ – ДАНЕ КРАПЧЕВ !!!