Награда на литературниот конкурс за противпожарна заштита 2021г.

II Награда на литературниот конкурс за противпожарна заштита 2021г. за нашата ученичка Марија Гичевска од VI-1 одд. – ментор Елена Малинова.Честитки Марија, уште многу освоени награди ти посакуваме во иднина!