Награда на Еколошкиот конкурс „Денови на пролетта – Денови на екологијата“

Денес, 5.06.2023г. во Домот на култура „Димитар Влахов“ – Автокоманда беа врачени признанија на сите учесници кои учествуваа на Јавниот конкурс – Еколошки конкурс „Денови на пролетта – Денови на екологијата“, распишан од Општина Гази Баба, со цел заштита и грижа на животната средина и природата.

Ученичката Тара Спасиќ 7-2одд.за нејзиниот есеј на тема „Екологија“ освои втора награда.

Честитки за освоената награда и уште многу успеси во иднина.

Ментор Катица Стојчевска