Награда на детскиот литературен фестивал „Ракатки 2023“

На XIX Републички детски литературен фестивал „Ракатки 2023“, на тема „Чистата средина – мост до моето здравје“, ученикот Христијан Гочевски Ивановски VIIодд. освои III (трето) место. Денес, 20.05.2023г., во ООУ „Браќа Миладиновци“ – Скопје, учесниците се претставија со своите творби и им беа врачени пригодни награди и дипломи за освоено место. Творбите се објавени во алманах „Ракатки 2023“.

Честитки за постигнатиот успех и уште многу успеси во иднина!!!

Ментор Катица Стојчевска