„Креативно против насилството“

Ние Учениците од ООУ. „Дане Крапчев“ од 6, 7 и 8 одделение во изминатиов период творевме на тема „Креативно против насилството“. Се обидовме на креативен начин да допринесеме за спречување на било каков облик на насилство. Се надеваме дека нашите творби ќе ви се допаднат и дека ќе ја прифатите пораката која ја пренесуваат.

Сите заедно да дејствуваме против насилството, да се дружиме, да ја развиваме хуманоста и емпатијата.

Од учениците Од ООУ „Дане Крапчев“