Избор на првенец на генерација

Драги деветооделенци

Се наближува крајот на учебната година а со тоа и крајот на вашето образование во нашето училиште. Дојде време да ја почнеме процедурата за избор на првенец на генерација. Пријавувањето трае до 28 мај 2021, а документите по електронски пат да се достават на меил l_sarvanoska@yahoo.com. Среќно!

Во продолжение е Правилникот за пофалби и награди