Еразмус+ мобилност во градот Мерсин, Турција

Во периодот од 14 до 19 септември 2023г. тим од осум наши наставници беа дел од Еразмус+ мобилноста во градот Мерсин, Турција со цел размена на искуства и стекнување нови практики во рамки на интернет безбедноста.

Име на проектот: „Влијанието на семејните ставови врз поврзувањето на Интернет и безбедното користење на интернетот”.

Координатор на проектот: ООУ,,Дане Крапчев”- Скопје, С.Македонија 🇲🇰

Партнерска организација: Aydinlikevler Ilkokulu, Mersin, Türkiye 🇹🇷

ARDA Beratung & Bildung, Germany 🇩🇪