Државeн натпревар по хемија

На 16.06.2021 година се  одржа Државниот натпревар по хемија  на кој учествуваше ученикот Алексеј Стојановиќ од VIII-3 одделение и освои трета награда.

   Честитки Алексеј  за постигнатиот успех и ти посакуваме  уште многу успеси во иднина!!!

Ментор-Елена Томевска