Домаќини на партнерите од Еразмус+ проект

ДЕНЕС ООУ ,,ДАНЕ КРАПЧЕВ”

ВО БОИТЕ НА 🇲🇰🇹🇷 и 🇩🇪 !

🇲🇰 ДЕНЕС БЕВМЕ ГОРДИ ДОМАЌИНИ!

🇲🇰 ДЕНЕС ВОЗВРАЌАВМЕ .ГОСТОПРИМСТВО!

🇲🇰 Го зацврстивме нашето пријателство создадено како координатори на проект од Еразмус + мобилноста.

🔸️Благодарение на нашите родители и наставници подготвивме пречек на традиционален македонски начин, со богата македонска трпеза.

🔸️Денес нашите гости ја почувствуваа атмосферата во која работиме и го видоа нашето секојдневие.

🔸️Одржавме забавни работилници со наши ученици, наставници и нашите гости.

🔸️ДЕНЕС НИЕ БЕВМЕ ГОЛЕМО СРЕЌНО СЕМЕЈСТВО !

🔸️Фотографииве се неми сведоци на прекрасни спомени кои ги создадовме.

🔸️Не застануваме тука, продолжуваме…