ДОБРЕДОЈДОВТЕ ПРВАЧИЊА!

Првачињата во нашето училиште го започнаа првиот училишен ден на свечен начин. Повозрасните ученици им подготвија свечена приредба, а директорката со кусо обраќање им посака топло добредојде во нивниот втор дом, училиштето. Сите возбудени, среќни, насмеани и со малку родителски солзи радосници нашите првачиња се упатија на првиот училишен час со своите наставнички.

Среќно првачиња, градете најубави детски спомени во нашето училиште