Дане Крапчевци на Ѕвон

Повторно нашите ученици во најдобро светло го претставија училиштето на МТВ ,,Ѕвон”. Преку игри, забава, танц, драматизација, креативност ни покажаа колку посветено и одговорно ја креираат својата иднина и личност, ни покажаа како треба да се негува културното наследство, како да ги браниме своите права, но и да бидеме доследни кон одговорностите. Навистина ,,Дане Крапчев” е огледало на успесите на нашите ученици.