Грант за проектот „ГРАДЕЊЕ НОВИ МОСТОВИ“

Нашето училиште заедно со партнерите ООУ ” 25 Мај” и ООУ “Наум Наумовски – Борче” е добитник на грант за проектот „ГРАДЕЊЕ НОВИ МОСТОВИ“, проект подржан од МОН и Мисијата на ОБСЕ. Целта на проектот е промовирање на заеднички активности меѓу децата кои учат на различни јазици. Денес на свечен настан официјално беа врачени грантовите од страна на Килиан Вал, Aмбасадор на Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Jетон Шаќири, Министер за образование и наука.