Ги собираме плодовите од градината на Дане Крапчев

Денес, 05.06.2021г. беа доделени наградите од учеството на Републичкиот детски литературен фестивал ,,Ракатки-2021,,. Честитки и уште многу успеси во иднина за нашите ученици -Алексеј Стојановиќ VIII 3 – I награда и Лорина Јакимовска IХ 4 – III награда.